Patch 9.6 a další zajímavosti

Patch 9.6 CT 2 se Silentstalkerem

Známí hráčí Akcido a Silentstalker opět shrnují co nového nám přináší další patch. V patchi 9.6 nepřicházejí žádné velké změny, spíše jen technické úpravy podle slov wargamingu. Nepříjdou žáné nové mapy, jen drobné úravy stávajících map a přibudou další modely tanků v HD rozlišení . Poměrně znatelné pro nás jako hráče, budou nerfy a buffy tanků, které si můžete projít v mém starším článku. Největším lákadlem v tomto patchi budou však 2 nová prémiová vozidla.
 
Ve francouzské linii přibyde střední tank 8. úrovně AMX CDC, který bude dle článků co jsem pročítal stát kolem 7 000 Goledů a krom děla s poměrně slušnou penetrací, může nabídnou velmi výkonný motor, díky kterému je tank slušným rychlikem.
Druhý prémiový tank je japonký střední tank STA-2 rovněž na 8. úrovni, jeho cena by se měla pohybovat kolem 10 000 goldů. Mě osobně moc nesedl zdál se celkem pomalý a dělo rovněž nic moc neprostřelilo. Důležitou infomací je, že ani jeden z nich nemá omezený matchmaking a Wargaming nehodlá již dále dělat prémiové tanky s omezeným matchmakingem. Před koupí bych tedy spíše doporučoval vyzkoušet si tanky na testserweru.
 
Na live server by měl patch 9.6 přijít ve čtvrtek 5. února 2015
 

Další zajímavosti

Oblíbený tank 10. tieru Waffentrager E100 bude opravdu ve hře nahrazen a nyní již víme jakým strojem. Nahradit by jej měl stroj Waffentrager Panther, který narozdíl od smyšlené WT E100 se zakládá na skutečných zachovalých plánech.
 
 
No a asi nejzajímavější novinkou je, že do tří měsíců by se ve hře měl objevit první tank československého původ. Mělo by se jednat o tank 6. tieru z řady TVP a osazené by měl mít dělo z Tigra a to konkrétně 88.
No a co se týče samotného československého stromu opravdu bude a bude i vypadat přesně tak jak na zmíněných návrzích. Sice se  ještě diskutuje o tanku na 9. tieru, ale všechny ostatní jsou již schváleny.