IS-3, Hangáry a Slečny v tancích

HD model IS-3

Storm sdílel obrázek IS-3 v HD, je to samozřejmě proto, že na RU forech je to nejžádanější tank v HD. Je to pouze první náznak, čili různé modely tam ještě samozřejmě nejsou.

Dívčí posádky

Rozhodl jsem se tu sepsat vlastními slovy něco o dívčích posádkách, nevím jak kdo jste postřehli co vše dívčí posádky přináší, proto jsem se rozhodl vám to trochu objasnit. Dívčí posádky jak jistě asi víte získáte za splnění 15. mise. Na odemčení tanku potřebujete splnit 4x s vyznamenáním. Nicméně já doporučuji plnit to 5x abyste získali 5 členek posádky, myslím si, že je to dost unikátní a hlavně výhodný. K výhodám se hned dostaneme.

První výhodou jest, že dívčí posádky si můžete dát na jakýkoli tank chcete, po splnění 15. mise dostanete jednu členku, u které si můžete zvolit na jaký národ, tank, typ tanku a specializaci (řidič atd.), hned po získání členky dostanete již zvolený perk SIS (sisterhood in steel, neboli sestry ve zbrani) a jako další si můžete zvolit 100% druhý skill. A tady je další výhoda, předvolený perk SIS není kalkulován jako perk! Tedy nepočítá se jako získaný za zkušenosti. Aneb u mužské posádky potřebujete:
1. perk 210,064
2. perk 420,128
3. perk 840,255
4. perk 1,680,510
A u ženské posádky je to o jedno přeskočeno. Tedy potřebujete:
3. perk 420,128
4. perk 840,255
5. perk 1,680,510
Tedy sami vidíte velkou výhodu, se ženskou posádkou si můžete pátý skill udělat 2x rychleji což je fakt dobrý. Co se týče nevýhod nemůžete kombinovat pánskou a ženskou, tedy opravuji budete ale nebude funkční perk SIS ani BIA, takže dost k ničemu. Což jsem třeba já doufal, že doplním někde posádky, ale i tak je to dost výborný, třeba na desítkový tanky pro CW. Nebo na vaše oblíbené tanky. Co se týče počtu celkem získáte za první kampaň misí 5*4 čili 20 členů, takže si vyberte kam je dáte.

Nový typ friend listu v 9.6

Už nebude dále možné přidávat si kohokoli do friend listu, bude to přepracováno něco na styl sociálních sítí, tedy budete muset potvrdit pozvánku na přátelství.

Pokud to potvrdíte objevíte se v jeho friend listu, a on ve vašem. Co ale s kontakty, které máte ve friend listu ale oni nemají vás ? Domnívám se, že by to mohlo fungovat tak, že se „spojí“ jen ty přátelství, které jsou oboustranné. No uvidíme.

Co je výhodou, že již dál nebudete dostávat spamy a nadávky, když jste někoho zabili, co je nevýhodou a WG to nemá pořešený zatím je to, že nemůžete nikomu zakázat aby vám poslal návrh. Tedy „celebrity wot“ budou neskutečně spamovány v pravém dolním rohu žádostmi.

Nové hangáry pro 9.6

Na FtR se objevily různé hangáry pro 9.6 musím říct, že mě osobně dost líbí proto jsem se rozhodl je zde publikovat.

Čínský hangár

Ke stažení zde.

“Last Year’s Snow” hangár

Ke stažení zde.

Korejský hangár

Ke stažení zde.

Informace a Q&A

- SuperPershin přijde v HD „velice brzo“.
- HD IS-3 bude mít nadále nehistorický dělo BL-9.
- Tiger II a T62-A v HD bude také vcelku brzo.
- V roce 2015 by se neměla objevit žádná nová větev dělostřelectva.
- Dělostřelectvo bude postiženo nerfem také. V 9.6 se bude opět upravovat procentuální lítání střel do stran zaměřovače. To samé postihne i dělostřelectvo, samozřejmě to bude v minimální míře. Takže bych se vůbec nebál.
- StuG IV se bude moci používat v historických bitvách až se vrátí.
- Je možné, že bude i snížena hodnota kamufláže stíhačů.
- Historické bitvy se vrátí.
- Každý patch přinese opravy na 3-4 mapách.
- Chystají se dvě nové mapy (jedna z nich by mohla být Smolensk).
- Prochorovka bude přepracována stejně tak Skrytá vesnice.
- V dalším patchi bude Dračí údolí nebo jak se to jmenuje v češtině kompletně odstraněno ze hry.
- Celkově za personální mise můžete získat 41 milionů kreditů.
- Velikost HD modelu E-100 se zvětšil, mantlet zmenšil, více místa pro heaty.
- E-100 nebude mít stejnou věž jako Maus (historicky).
- Lišta nahoře na E-100 bude menší, než je teď na testu.
- Přední plát bude také upraven aby byl stejný jako dříve.
- Cena 600 zlaťáků za změnu specializace ještě není finální.