Jak hrát Objekt 268

Objekt 268

Vlastnosti vozidla ve hře

Navzdory vynikajícím vlastnostem má stíhač Objekt 268 i několik nevýhod. Nejvýraznější bude jeho pancíř, který je solidní pouze v přední části, ale všude jinde je velmi slabý. Navíc je vozidlo náchylné k poškození modulů – pásy, úložiště munice a palivové nádrže mohou během bitvy často obdržet poškození. Kromě toho je celkem hodně omezen odměr děla, což vás často donutí při míření otáčet celým vozidlem a negativně tak ovlivňuje vaše zaměřování. A nakonec je to poklop velitele, který je výrazným slabým místem. Můžete si tak být jisti, že nepřátelé budou při čelním střetu s vámi mířit právě na ni. Stíhač Objekt 268 je na svou úroveň vynikajícím vozidlem: se standardní průbojnou municí má působivou schopnost průbojnosti o hodnotě 303 mm a poskytuje dobrou rychlost palby, což v kombinaci s průměrným poškozením 750 bodů výdrže na výstřel poskytuje vozidlu nejlepší poškození za minutu ze všech stíhačů tanků 10. úrovně.

Navíc je dělo stíhače Objekt 268 velmi přesné – vlastnost, která tento tank odlišuje od mnoha jiných sovětských vozidel. Také stojí za to zmínit, že podobně jako většina sovětských stíhačů tanků, tak i Objekt 268 má velmi dobré hodnoty maskování, a proto je velmi obtížné ho na bojišti odhalit. Další skvělou vlastností tohoto vozidla je jeho solidní rychlost a obratnost, která umožňuje rychle měnit pozice, když to situace vyžaduje.

Jak ho tedy hrát? Objekt 268 je velmi všestranný tank. Jeho dobrá přesnost a hodnoty maskování mu umožňují hrát roli odstřelovače a ničit vozidla z velké vzdálenosti. Chcete-li hrát tento tank tímto způsobem, nezapomeňte si namontovat vhodné vybavení, abyste byli maximálně efektivní. Pro rychlejší střelbu doporučujeme využít hydraulický nabiják pro velkorážná děla;vylepšenou ventilaci, pro lepší rychlost střelby; a maskovací síť, pro lepší maskování před nepřáteli.


Herní tipy: Vezměte na vědomí, že odměr vašeho děla je celkem úzký, takže musíte být opatrní, abyste při míření na cíl nepohnuli vozidlem. Pokud k tomu dojde, bude vaše zamíření resetováno a maskovací síť a dalekohled přestanou fungovat. Abyste se tomuto vyhnuli, doporučujeme zablokovat vozidlo pomocí klávesy Xa zabránit tak nechtěnému pohybu.
 

Pokud navíc používáte Objekt 268 jako odstřelovače, ujistěte se, že máte správně vyškolenou posádku. Níže naleznete náš návrh schopností posádky:

Vaše posádka by se měla navíc naučit tyto schopnosti a specializace:
Velitel width=
Střelec width= width=
Řidič width= width=
1. nabíječ width= width=
2. nabíječ width= width=

Pokud nepreferujete odstřelování, můžete využít solidní rychlosti, obratnosti a skloněného čelního pancíře vozidla k boji na krátké a střední vzdálenosti. Vezměte však na vědomí, že pokud použijete tento styl, budete muset být zvláště opatrní, aby vás neobjely nepřátelské tanky z boku. Jelikož nemáte žádnou věž a pouze slabý boční pancíř, nemáte v takových situacích žádný způsob obrany. Proto důrazně doporučujeme vždy jezdit s alespoň jedním týmovým kolegou, který bude chránit vaše boky. Kromě toho nikdy nezapomeňte ustoupit po výstřelu do bezpečí – většina středních tanků a mnoho těžkých tanků na vaší úrovni má lepší rychlost střelby než vy a pokud jim dáte šanci, s radostí vás zasypou olovem, zatímco budete čekat, až vaši nabíječi dokončí svoji činnost. Bojovníkům na blízko důrazně doporučujeme nainstalovat hydraulický nabiják pro velkorážná dělavylepšený pohon děla a vylepšenou ventilaci. Pro posádku doporučujeme následující schopnosti:

Velitel width= width=
Střelec width= width= width=
Řidič width= width= width=
1. nabíječ width= width= width=
2. nabíječ width= width= width=