Jak hrát T-62A

T-62A

„Ty hlemýždi, kde je tvůj pancíř teď?”

Přehled

Tento tank bychom ani nemuseli představovat, je totiž dostatečné slavný sám o sobě. T-62A je jedním z nejoblíbenějších středních tanků na své úrovni a to díky vyváženým vlastnostem a požitku z jeho řízení. Tento sovětský střeďák je rychlý, obratný, dobře zrychluje a je přitom docela přesný, jak v klidu tak za pohybu. I když jeho dělo jednou ranou nikoho na kolena nesrazí, rychlost jeho střelby mu dává dosáhnout solidního průměrného poškození za minutu, čímž vynahrazuje slabší průměrné poškození na ránu. A co víc, vozidlo vystihují dobré hodnoty jak maskování, tak dohledu, takže je docela dobrým podpůrným průzkumníkem.

Slabinou T-62A rozhodně je slabší pancíř. Ačkoliv pancíř věže je tlustý a hezky zakulacený, korba má hodně co dohánět, protože skoro každé dělo, s jakým se tento tank v bitvě setká, ji může poškodit. K tomu, nespolehlivé pancéřování způsobuje, že poškození modulů není nijak vzácné, a to hlavně motoru a beden s municí. Nakonec, značně omezená hodnota náměru děla komplikuje boje v hornatém terénu.

Herní styl tanku T-62A lze popsat jako dynamické podpůrné vozidlo. Jeho úloha v bitvě je odhalovat nepřítele, poskytovat palebnou podporu, přepadat z boku, zastavovat nepřátelské průzkumníky a lovit dělostřelectvo. Díky jeho skvělé pohyblivosti je vítaným členem jakékoli vlčí smečky. Zůstávejte v pohybu, vyhněte se čelnímu kontaktu s vozidly s vysokým alfa poškozením, využijte svou rychlou střelbu k obtěžování nepřítele. Pokud budete zahnáni do kouta, zkuste schovat svou korbu a hrajte věží - dobře umístěna, věž tohoto tanku dokáže překvapivě dobře odrážet střely. Nedoporučujeme na ni ale moc spoléhat.

Tankový tip: Myslete na to, že jedním z Vašich úkolů je na bojišti vyhledávat nepřátelské cíle pro ty velké ničitele na Vaší straně. Proto se může vyplatit namontovat skládanou optiku. Díky tomuto kousku vybavení získáte 10 % bonus k dohledu, což citelně zvýší Vaši efektivitu jako průzkumníka týmu. 
 

Abyste na bojišti dosáhli nejvyššího možného výkonu, doporučujeme instalaci následujícího vybavení:


Vylepšená ventilace 2. třídy


Hydraulický nabiják pro děla středních ráží


Vertikální stabilizátor Mk 1

Dále, pro Vaši posádku doporučujeme tyto schopnosti a specializace:
Člen posádky 1. schopnost 2. schopnost 3. schopnost
Velitel/ 
Radista
Commander sixthSense.png Repair.png
Střelec Repair.png Gunner smoothTurret.png
Řidič Repair.png Driver smoothDriving.png
Nabíječ Repair.png Loader pedant.png

Jako vždy mějte na paměti, že nastavení vybavení a schopností posádky jsou pouze naše doporučení. Při výběru experimentujte a hlavně si vyberte takové vybavení a schopnosti posádky, které vyhovují Vám.