SANDBOX - Změna artin

Nové vlastnosti Artin

Projekt Sandbox je již známý přes rok, jedná se o ojedinělý tdruh testserweru na kterém WG zkouší úplný rebalanc hry. Nás obšem dnes zajimá změna artin a úplně jiný pohled na jejich využití ve hře. Jejich primární úkol již není rozdat co největší šílený damage, ale oslabit nepřítele a tím napomoci týmu. V okamžiku kdy zasáhnete nepřítele, tak krom poškození, které není již tak strašlivé ochromíte posádku. To znamená že posádka se začne chovat jako kdyby měla základních 50% a samozřejmě bez schopnotí po dobu 10-20 sekud.
 
Krom této změny přidali i další podle mě takové příjemnějí a užitečnější funkce. Artilerie mají upravenou funkci naklikávání cíle, jelikož mají nyní artiny mnohem větší splash, tak při označení (T) se místo malé šipečky nad tankem objeví velký kruh v místě kam budete střilet, samozřejmě pouze pro spojence. Další vychytávka, tedy opět pro artiny je již zakomponování oblíbeného (G) pohledu přímo do hry.
 
Ovšem vychytávkou, která potěší úplně všeny je změna používání spotřebních doplňků. Pokobně jako v lodích nebo Blitz lze 
lékárnu, opravu a hasičák používat opakovaně v jedné bitvě. Lékarnička při použití funguje i na ochromení od artin.
 
Vše si můžete názorně prohlédnout v následujícím videu: